FR | EN

Dobiss domotica

Domotica Dobiss

Met de domoticasystemen van Dobiss regelt u de verlichting, alarmsystemen, audio- en videoapparatuur, verwarming, rolluiken, poorten, enz.  En dit alles met één druk op de toets.  Door onze eerste installatie in 1990 behoren we dan ook tot de pioniers van domotica-installateurs.

Domotica Dobiss Ambiance Pro

Dobiss Ambiance PRO is een systeem dat kan meegroeien met uw behoeften. De basis van de moderne elektrische installatie is Dobiss Ambiance PRO. Dit biedt je al veel meer mogelijkheden dan de conventionele elektrische installatie.

Domotica Dobiss SX Evolution

Naast het aansturen van de verlichting, stopcontacten, rolluiken, audio, kan uw SX Evolution installatie evenzeer de verwarming regelen om een optimaal energieverbuik te bekomen. Comfort verhogen en geld besparen op hetzelfde moment.

Gebruiksvriendelijke interface

Ten volle genieten van de vele mogelijkheden en de veiligheidsvoorzieningen. Niet alleen kan de controle worden bediend door drukknoppen (merk onafhankelijk), met een Dobiss Evolution systeem kan u ervoor opteren alles te bedienen met je eigen smartphone of tablet (iPhone, iPad of gelijkwaardig), van binnen- of buitenshuis! Waarom zou je willen opstaan ​​vanuit uw comfortabele stoel om de verlichting aan te passen of de verwarming een beetje bij te draaien?

 

Wenst u meer informatie over domotica?

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde, gratis offerte.

Gratis Offerte aanvragen