Alarmcentrale Bosch Amax

Alarmcentrale Bosch Amax

De nieuwe Bosch AMAX alarmcentrale is een heel veelzijdige alarmcentrale. Verschillende detectoren kunnen worden aangesloten. Naast detectoren voor inbraak kunnen ook IP-camera’s en branddetectoren worden aangesloten. Dit alarmsysteem is uitermate geschikt voor de kantoren en bedrijven en voor de veeleisende particulier.

Bekabelde of draadloze detectoren

Er kunnen zowel bekabelde als draadloze detectoren worden aangesloten. Dit maakt dit alarmsysteem uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw, renovatie als in bestaande gebouwen. Bosh biedt een compleet assortiment producten voor inbraakdetectiesystemen en brandmelding dat op deze centrale kan worden aangesloten. Veel gebruikte toepassingen zijn:

  • bewegingsdetectoren
  • magneetcontacten
  • rookmelders
  • IP-camera’s

Betrouwbare alarmtransmissie

De Bosh AMAX alarmcentrale kan meldingen op verschillende manieren op een betrouwbare wijze verzenden. De geïntegreerde automatische kiezer maakt verbinding met het telefoonnetwerk PSTN. Ook verbinding via het internet is mogelijk via een bekabeld of draadloos netwerk. Wanneer een melding toch niet kan uitgestuurd worden, wordt deze toch bewaard in een logbestand.

Een gemakkelijk te installeren en te bedienen alarmsysteem

De Bosh Amax alarmsysteem is eenvoudig en snel te bedienen. De bedieningseenheid heeft duidelijke, goed gestructureerde menu’s. Zowat 90 functies zijn voorgeprogrammeerd. De overige functies kunnen gemakkelijk worden geprogrammeerd met een pc, via het bedieningspaneel of vanop afstand met een app op je smartphone.