Alarmsystemen voor woningen

Alarmsystemen voor woningen

Op zoek naar doeltreffende alarmsystemen om inbrekers preventief te weren uit uw woning? De Easy Series inbraakcentrale van Bosch is ideaal.

Dit alarmsysteem is uiterst gebruiksvriendelijk en biedt tegelijkertijd het vermogen en de betrouwbaarheid welke u nodig heeft. Daarnaast is het geheel ook nog eens fraai vormgegeven.

Alarmsystemen met een eenvoudige en duidelijke communicatie

Het alarmsysteem van Bosch communiceert met u door middel van spraak. Het systeem vertelt u wat u moet doen en geeft gesproken alarm- en statusinformatie weer, in uw eigen taal en zelfs via uw telefoon.

Alle alarm- en statusinformatie van het alarmsysteem is gemakkelijk herkenbaar en kan via SMS-berichten naar uw mobiele telefoon worden verzonden.

Een eenvoudig te bedienen alarmsysteem

Op een kleurendisplay met hoog contrast worden eenvoudig te begrijpen animaties weergegeven. U hoeft slechts een proximitybadge (RFID) te gebruiken of op één knop te drukken om de tekstvrije centrale te bedienen.

U krijgt natuurlijk gesproken instructies en ondersteuning van een ingebouwd informatiesysteem.

De Bosch Easy Series alarmsystemen zijn ook uitgerust met wLSN (wireless Local Security Network). Dit systeem bewaakt zichzelf, wat nog meer betrouwbaarheid verzekert.

Bosch Security Systems beschikt over een uitgebreid gamma componenten voor Easy Series inbraaksystemen, waarmee u uw Easy Series inbraakdetectiesysteem kunt vervolledigen naargelang uw specifieke behoeften.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van Bosh : www.easyseries.be