Maatregelen ten gevolge van het Corona virus

Wij volgen de situatie – via onze hoofdzetel ATS groep NV – op de voet.

Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen. En dat zowel van de kant van de overheid, als van ons én van jullie, onze klant en/of leverancier!
We hebben dag per dag de situatie opgevolgd en het nodige overleg gepleegd met de crisiscel van ATS groep NV en de richtlijnen van de Overheid worden strikt opgevolgd ten voordele van het garanderen van de veiligheid van één ieder en om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Daarom is er ook besloten om werven stil te leggen waar het onmogelijk bleek om op genoeg afstand van elkaar te blijven. Ook het vervoer ernaar toe is problematisch als je niet met 2 in een camionette mag, enz.
Verder nemen wij ook maatregelen zodat ook onze medewerkers op een veilige manier in de burelen kunnen werken, met respect van de regels van social-distancing. Er zijn er helaas ook een aantal op tijdelijke werkloosheid geplaatst, gezien het werkvolume enorm gedaald is door het stilvallen van heel wat werven, problemen met belevering van materiaal, enz. 

Leveranciers: Er kan wel gewoon elke dag geleverd worden, er is altijd iemand aanwezig !
Wij vragen leveranciers wel de minimum afstand van 1.5m te respecteren bij levering.
 

Klanten: Zoals u begrijpt kunnen we dan ook niet al onze diensten blijven aanbieden, máár u kunt wel nog steeds blijven rekenen op onze hersteldienst, die (dringende) herstellingen bij u thuis komt uitvoeren. De permanentie is dus verzekerd, ook wat betreft alarmsystemen en branddetectie. Mochten er wijzigingen komen in onze manier van werken, de te nemen maatregelen, dan zullen we niet nalaten u onmiddellijk te berichten via een extra nieuwsbrief.

Wij zijn er dus voor jullie, in de mate van het mogelijke, en met respect voor de vigerende maatregelen.

Hebt u verdere vragen? Contacteer ons gerust op de info@dejongeluc.be of op 054 317 314(kantooruren) of 054 317 317(buiten de kantooruren). Deze worden dagelijks gevolgd ook in deze Coronatijden.