Slaap Concept te Ninove

Hier installeerden wij de verlichting, plaatsten databekabeling en ook camera’s, inbraakbeveiliging en de parlofonie werden door ons geleverd en geplaatst.

De speciaalzaak focust op de essentie van slapen: klanten een goede en onovertroffen nachtrust bezorgen. Zo willen zij de klanten helpen om een gezonde levensstijl te versterken. Want gezond leven is meer dan goed eten en bewegen. Ook goed slapen hoort daar absoluut bij.

Bij ‘Slaap Concept’ vind je een assortiment aan bedden en lattenbodems, boxsprings, matrassen, kussens en bedlinnen van uitsluitend Belgische makelij. Er wordt bewust gekozen voor merken van Belgische bodem zoals Magnitude, Equilli en Recor Bedding. Klanten worden ook goed begeleid bij hun keuzes door het stellen van open vragen. Op die manier kunnen ze de klant een eerlijk en individueel advies aanbieden. Dit slaapadvies wordt nadien vertaald naar een slaapoplossing op maat van de klant. En alles wordt volledig begeleid: van advies tot installatie thuis.

Wij wensen Slaapconcept veel succes met de nieuwe winkel, die deze zomer opende en ondertussen dus al een paar maanden open is