COVID-19: wij voeren alle werken uit met respect voor de geldende veiligheidsmaatregelen

FR | EN

Domotica

Domotica Dobiss

Met de domoticasystemen regelt u de verlichting, alarmsystemen, audio- en videoapparatuur, verwarming, rolluiken, poorten, enz.  En dit alles met één druk op de toets.  Door onze eerste installatie in 1990 behoren we dan ook tot de pioniers van domotica-installateurs.

Domotica Dobiss VEO-SX monitor

Dobiss Domotica

Belgisch, ervaren en relevant – deze drie factoren zorgen ervoor dat DOBISS al 20 jaar pionier is op het vlak van domotica. Wij kiezen niet alleen voor constante kwaliteit en oplossingen op maat van elke klant, we ontwikkelen ook gepaste antwoorden op belangrijke maatschappelijke thema’s zoals ecologie en veiligheid.

Niko Home Control

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart. Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor je zuiniger met energie omspringt. Met Niko Home Control bedien je heel eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan centraal via een touchscreen of smartphone, maar evengoed via klassieke schakelaars verkrijgbaar met de afwerkingen uit de Niko Pure, Niko Intense en Niko Original collectie.

Wenst u meer informatie over domotica?

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde, gratis offerte.

Gratis Offerte aanvragen