Dobiss – NXT

Domotica – DOBISS neemt afscheid, what is NXT ?   
Hierbij willen we onze klanten informeren over een belangrijke vernieuwing op dit gebied. 

Na vele jaren van ontwikkeling waren de limieten van de DOBISS master Max200 en de destijds voorziene hardware en processoren bereikt. Tijd voor Dobiss om 10 jaar na de lancering van de Max200 – toen nog SX en later PRO – zijn opvolger voor te stellen!

DOBISS stelt voor

Met deze web-based module hebben we ons klaargemaakt voor de toekomst, alsook voor de vele nieuwe ontwikkelingen die we nog op onze roadmap staan hebben.
In een eerste fase neemt de NXT-server alle functionaliteiten van zijn voorganger over, maar dan met nog meer mogelijkheden!

  • 128 scenario’s
  • Zo goed als onbeperkt aantal programmaties, temperatuurzones, logische condities, audio zones,…

Hierbij komen natuurlijk ook een aantal complete vernieuwingen.
Uiteraard zijn de gekende DOBISS modules op Can-bus (Pro-gamma) compatibel met de nieuwe master. Verder blijft u terecht kunnen bij onze technische dienst voor ondersteuning op het Max200 gamma.
Geen software meer nodig:
100% web-based

Geen geknoei meer met het installeren van configuratie software! De configuratie- en gebruikerstool zitten ingebakken in de NXT-server. Je surft via een webbrowser naar keuze naar de NXT-server en je kan dadelijk aan de slag. Hierdoor kunnen zowel Windows als Apple liefhebbers al ‘surfend’ hun nieuwe DOBISS installatie configureren of bedienen.

All-in-one
Uiteraard is op vergelijkbare wijze de NXT-server bereikbaar via Android of IOS smartphone/tablet.
U begrijpt het goed. De master, webserver met diens interface zitten voortaan vervat in 1 enkele module. Een gratis DOBISS cloud-account maakt het mogelijk de installatie van eender waar (indien internet beschikbaar) te gaan beheren, bedienen of consulteren. Met de nieuwe NXT-server bent u verlost van verdere netwerkinstellingen op de router van de klant.

Gebruikersprofielen voor gepersonaliseerde en beperkte toegang
Toegang tot de NXT server, lokaal of via de cloud, kan voor verschillende gebruikers specifiek gedefinieerd worden.  Niet iedereen moet immers toegang krijgen tot de configuratiemodus, en misschien mogen niet alle bewoners aan de bediening van de gehele installatie kunnen.

Contacteer ons gerust voor meer info !