COVID-19: wij voeren alle werken uit met respect voor de geldende veiligheidsmaatregelen

FR | EN

Elektriciteitswerken in appartementsbouw

elektriciteitswerken-appertementen

Elektriciteitswerken in appartementsgebouwen vragen een goede voorbereiding en een stipte naleving van de vooropgestelde planning. Bij dergelijke projecten is het immers belangrijk dat de verschillende aannemers de hun toebedeelde werken kunnen uitvoeren, met respect voor de planning van de bouwheer.

Omdat ons bedrijf over meerdere installatieteams beschikt, kunnen wij deze met de nodige flexibiliteit inzetten indien de bouwheer de planning door omstandigheden moet aanpassen.

In appartementsgebouwen komt er tegenwoordig meer bij kijken dan alleen maar algemene elektriciteitswerken.

Steeds vaker worden appartementen voorzien van branddetectie of zelfs brandmelding. Videofonie en camerabewaking behoren tot de standaard toegangs– en veiligheidsvoorzieningen. Ook domotica kan in een appartementsgebouw prima ingezet worden voor het beheer van bijvoorbeeld verlichting, audio, huishoudtoestellen, beveiliging en verwarming.

Het integreren al deze technologieën en het combineren van de hele installatie doorheen een grote wooneenheid vergt een zorgvuldig ontwerp en planning. Dankzij onze voortdurende investeringen in personeel en materialen en door de jarenlange ervaring van onze ontwerpers en technici, kunnen wij heel wat referenties voorleggen. Alle uitgevoerde projecten werden kwalitatief uitgevoerd, met respect voor de vooropgestelde planning, en tot grote tevredenheid van de opdrachtgever.

Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde, gratis offerte.

Gratis Offerte aanvragen