Project Buromac

Wij hebben in de twee gebouwen van Buromac in Brugge een Satel Integra inbraakcentrale geplaatst. Verder werd er ook een Bosch Acces PE toegangscontrolesysteem voorzien. Deze twee systemen zijn onderling gekoppeld zodat het inbraakalarm met de toegangscontrole bediend kan worden.  Buromac is een toonaangevende Europese speler gespecialiseerd in eindejaars- en gelegenheidsdrukwerk.

Zij zetten de trend in het delen van waardevolle momenten. Zij leveren basisproducten aan hun klanten: begrafenisondernemers, doopsuikerwinkels, drukkers,.. die ze bedrukken of verder afwerken op maat van hun klant.

Met een jaarlijkse productie van meer dan 50 miljoen kaarten en een aanbod van 2500 eigen ontwerpen, is het bedrijf actief in meer dan 12 landen en stelt het 85 mensen te werk. Er zijn vestigingen in vier Europese landen (Nederland, Frankrijk, Duitsland en België), van waaruit de lokale markt bediend wordt. Daarnaast bestaan er samenwerkingsovereenkomsten met dealers in verschillende Europese landen.”

Bent u ook geïnteresseerd om uw woning of bedrijfsgebouw(en) te beveiligen ?  Neem dan contact op met onze specialist ter zake en vraag een afspraak of stel uw vraag.