Project Langerbruggekaai – Gent

Het betreft hier een gebouw voor de ATS groep (waar we deel van uitmaken), dat vanaf begin volgend jaar alle “mechanische activiteiten binnen de groep zal gaan “verzamelen”.

Het is een gebouw van meer dan 10.000m²!

Het is ook de bedoeling dat dit gebouw alle meest geavanceerde technieken zal herbergen die in de groep (en erbuiten) beschikbaar zijn, zodanig dat het “Future proof” is, en alle moderne technieken qua energieopslag, opwekken van groene energie  enz. integreert.

Wij staan in voor de inbraakdetectie van het gebouw.

Het gaat over een Satel-systeem met meer dan 100 zones waarbij alle zones volumetrisch (met bewegingsdetectoren) alsook perimetrisch (raamcontacten) bewaakt worden.

Speciaal is dat wij hier koppelen met de toegangscontrole, en we zijn ook een communicatie/integratie van het inbraaksysteem met het gebouwenbeheersysteem van Siemens – Desigo CC waar ons moederbedrijf ATS nv privileged dealer van is aan het opzetten (zie filmpje door hier te klikken), zodanig dat er één interface is, waar alles op kan gesuperviseerd worden van alle technieken, en dus ook van de inbraakbeveiliging (staan er ramen open, zo ja waar? zijn er zones die niet “in rust zijn” ? -wat dan wijst op nog aanwezigheid van personeel-, enz.).

Om dit op te lossen hebben we hier gekozen voor een Satel systeem dat heel wat mogelijkheden biedt naar dergelijke toepassingen toe (wordt begin volgend jaar ook aangebracht op onze website maar klik hier voor alvast een voorproefje).

Bovenaan ziet u ook de high end bedieningspanelen, die volledig op maat geprogrammeerd kunnen worden.