Beveiligingsnieuws

Veiligheid blijft een actueel thema.   We kunnen niet alles voorkomen, maar we kunnen wel de nodige voorzorgsmaatregelen nemen of  camera’s zetten zodat we kunnen terugsporen wat er gebeurd is.  De ‘donkere maanden’ zijn bijna achter de rug, maar nu komen de zomermaanden er bijna aan. Het lijkt misschien een veiligere periode omdat het langer licht is, maar toch gebeuren er ook veel inbraken (ramen staan vaker open, mensen gaan in verlof en het huis is onbewaakt etc.).  Reden genoeg dus om een betrouwbaar alarmsysteem/camerabeveiliging te laten installeren.  
Wat u dierbaar is, wilt u natuurlijk beschermen en veilig houden. Materiële zaken kunt u nog vervangen, maar het ‘onveilig gevoel’ gaat niet zo snel weg als heel uw woning of zaak overhoop gehaald werd. Kies daarom voor gemoedsrust door een eenvoudig of meer complex alarmsysteem te laten installeren voor uw woning, winkel of bedrijf.

Camera’s:
Geen enkel bedrijf kan nog zonder een degelijke beveiliging of bewaking tegenwoordig.
Een systeem dat gebruiksvriendelijk is en dat de mogelijkheid biedt om beelden uit het verleden te raadplegen is onmisbaar geworden.
Op deze manier kunt u tijdens uw afwezigheid toch een oogje in het zeil houden via uw PC, Smartphone of tablet.

Bij De Jonge Luc NV is de beveiliging van je camerabeelden en je privacy even belangrijk als de beveiliging van je eigendom en de goederen die je bewaakt met je camera’s.

We leven en werken in een steeds complexere en hyper-verbonden wereld. Dat vraagt ​​een geavanceerde aanpak van gegevensbeveiliging. Met Bosch bieden we end-to-end oplossingen die alles omvatten: van camera’s, servers, software, apps en opslagapparaten tot netwerkprotocollen en standaard sleutelinfrastructuren.
Met onze 4-stappen benadering tillen we gegevensbeveiliging op een heel nieuw niveau.

  • Wij creëren vertrouwen door aan elke component in het netwerk een authenticatiecode toe te wijzen.
  • Wij beveiligen gegevens tegen hackers door deze te coderen op het hardwareniveau, met behulp van een cryptografische sleutel die veilig is opgeslagen in een unieke ingebouwde Trusted Platform Module (TPM).
  • Wij bieden makkelijke manieren om toegangsrechten van gebruikers te beheren, zodat alleen geautoriseerde mensen toegang hebben tot uw gegevens.
  • We kunnen de oprichting van een publieke sleutelinfrastructuur ondersteunen samen met de eigen Certificatie Authoriteit van Bosch: Escrypt

Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt. 

Nieuws :  Om een nog bredere waaier aan mogelijkheden aan te bieden aan onze klanten, gaan we naast het Bosch gamma vanaf eind april ook alarmsystemen van INTEGRA – Satel aanbieden. 
Onze mensen worden binnenkort opgeleid hiervoor.

Wij hebben de juiste oplossing voor u ! vraag hier meer info!