COVID-19: wij voeren alle werken uit met respect voor de geldende veiligheidsmaatregelen

FR | EN

Niko Home Control

Niko Home Control Domotica

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart.

Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor je zuiniger met energie omspringt. Met Niko Home Control bedien je heel eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan centraal via een touchscreen of smartphone, maar evengoed via klassieke schakelaars verkrijgbaar met de afwerkingen uit de Niko Pure, Niko Intense en Niko Original collectie.

Met functies als zoneregeling voor verwarming, ecotoets, paniektoets, aanwezigheidssimulatie … verhoogt de nieuwe elektrische installatie aanzienlijk je wooncomfort en veiligheid.

Domotica Niko Home Control

Basiscomponenten

 

De controller en voeding zijn de twee basiselementen van Niko Home Control. De controller is het zenuwcentrum van de installatie, hij stuurt de logica van Niko Home Control. De programmering gebeurt via de installatiesoftware op de pc en wordt daarna op de controller ingeladen. De controller is voorzien van een testknop om de werking en de status van de andere modules in de installatie te controleren. De voeding levert spanning aan de bus, de modules en de bedieningen.

Domotica Niko Home Control

Bedieningen

 

Niko Home Control kan bediend worden met drukknoppen (met of zonder display) een touchscreen of smartphone. De bedieningen volgen de schakelreeksen Niko Pure, Niko Intense en Niko Original. Naast bedieningen voor verlichting, motoren en ventilatie heb je ook nog intelligente drukknoppen als de ecodisplay, thermostaat en sfeerbediening.

Domotica Niko Home Control

Modules in de kast

 

Voor elke functie; energieverbruik monitoren, lichten dimmen, ventilatie sturen, rolluiken, gordijnen of zonweringen bedienen … is een module in de kast vereist.

Domotica Niko Home Control

Apps voor de gebruiker

 

Als eindgebruiker beschik je over een aantal tools om zelf je Niko Home Control installatie te bedienen en in te stellen en je energieverbruik op te volgen.

Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde, gratis offerte.

Gratis Offerte aanvragen