COVID-19: wij voeren alle werken uit met respect voor de geldende veiligheidsmaatregelen

FR | EN

Voordelen van domotica

Comfort op maat van uw dagpatroon

Verlichting

Naargelang uw voorkeur kan u via elke druktoets  elk lichtpunt in uw woning manueel bedienen.  Daarnaast biedt Dobiss eindeloze mogelijkheden voor automatische in- en uitschakeling.

Verbruikers

Wasmachine, droogkast, vaatwasser, koffiezet of bubbelbad.  Al uw elektrische toestellen bedient u met een simpele druk op een door u  gekozen toets of automatisch via het programma.

Verwarming

Onafhankelijk van het type verwarming  (elektriciteit, aardgas, stookolie), beheert en benut  het Dobiss domoticasysteem de warmte-energie  op een optimale manier.  Naast energiebesparing levert het systeem het allergrootste verwarmingscomfort.

Sferen

Uniek in het Dobiss domoticasysteem: de sferen.  Een sfeer kan worden omschreven als een comfortsituatie. Eén druk op een toets activeert tegelijk meerdere functies.

Veiligheid en automatisatie

Automatisatie

Automatisatie is een Dobiss-optie die u het leven aangenamer maakt.  Het neerlaten en ophalen van rolluiken, het openen van garagepoorten, het bedienen van zonwering, zonnetenten, gordijnen.

Lichtafhankelijke acties

Het comfort van heel wat Dobiss domoticafuncties berust op lichtdetectie.  Vele opdrachten worden efficiënter uitgevoerd als u ze afhankelijk maakt van lichtmeting.

Telefonie

Via de druktoetsen van de telefoon kan u verschillende acties oproepen.  Elke actie wordt bevestigd met een terugmelding en kan alle gekende functies bevatten.

Audio

Dobiss beschikt over een multiroom en multisource audiosysteem.  Dit wil zeggen dat u voor voor verschillende ruimtes uw audiobron en volume kan instellen.  Er kunnen verschillende bronnen geprogrammeerd worden.

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde, gratis offerte.

Gratis Offerte aanvragen