Contact

Bij DE JONGE LUC streven we er naar om u bij ieder contact de beste service te bieden

We werken in een branche waar vertrouwen belangrijk is. Het gaat immers over het oplossen van problemen waar een gedegen technische kennis en een flinke dosis ervaring voor nodig is. Elk project moet dan ook onberispelijk ontworpen, berekend en uitgevoerd worden. En dat kan je enkel bereiken door een correcte communicatie en door vanuit onze ervaring uw project vanuit elke hoek te belichten – vanaf het eerste contact tot na de oplevering van de werken.

U praat rechtstreeks met ervaren projectleiders!

Heeft u vragen over een specifiek probleem, ontwerpen, de meest geschikte materialen, apparaten en technieken? Onze projectleiders hebben een jarenlange, professionele expertise opgebouwd in de diverse afdelingen van ons bedrijf. U praat rechtstreeks met hen bij het doornemen van uw project en bij het beantwoorden van uw vragen. Zij staan u met raad en daad bij voor het uitwerken van de juiste oplossing en bij het opstellen van een gefundeerde offerte.

Contacteer ons vandaag voor meer inlichtingen of om samen uw project door te nemen

Ga met ons in gesprek over uw project. Wij nemen de tijd om uw project samen door te nemen en om u te helpen om uw project tot in de puntjes uit te voeren.

Kantooruren

Van maandag tot vrijdag:

  • 9u00 – 16u30

Zaterdag en zondag gesloten

Buiten de kantooruren zijn we evenwel 24/7 bereikbaar voor noodgevallen op het nummer 054 317 317.