Elektriciteitswerken – Elektrische installaties

De Jonge Luc is een erkend installateur van elektrische installaties. Het professioneel team elektriciens heeft jarenlange ervaring en expertise in:

  • het opmaken van het installatieplan en de elektrische schema’s
  • het leggen van de leidingen
  • het plaatsen van het schakelmateriaal
  • het plaatsen en aansluiten van de schakelkasten
  • het controleren en opstarten van de elektrische installatie

 

Wij zijn gespecialiseerd in elektriciteitswerken in de industrie, fabrieken, ateliers, winkelcentra en winkelketens. Maar ook voor installaties in privé-woningen kan u op ons beroep doen.

Naast elektriciteitswerken zorgen wij ook voor:

elektriciteitswerken nieuwbouw verbouwingen

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en verbouwingen

Wij verzorgen alle elektriciteitswerken bij verbouwingen en nieuwbouw van residentiële woningen.

elektriciteit conform maken

Elektriciteit conform maken na keuring

Bij het kopen van een woning kan het voorkomen dat de elektrische installatie niet meer conform is aan de huidige reglementering. Wij overlopen de opmerking van het keuringsverslag en maken uw elektrische installatie klaar voor een nieuwe keuring.

elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken voor de industrie en grote gebouwen

Dankzij onze structuur en aanpak, zijn wij ook de juiste partner voor installatiewerken in grote gebouwen, zoals kantoorgebouwen, ateliers, industriebouw, scholen, winkelcentra, magazijnen, ...

elektriciteitswerken bedrijven meerdere vestigingen

Elektriciteitswerken voor bedrijven met meerdere vestigingen

Dankzij onze planning, coördinatie, meedenken over oplossingen, naleven van standaard richtlijnen en het respecteren van strikte deadlines… zijn wij reeds jarenlang een solide, betrouwbare partner van gerenommeerde grote bedrijven in heel België. U kan op ons rekenen bij het onderhoudswerken, renovatie, inrichting of nieuwbouw van uw verschillende vestigingen.

elektriciteitswerken bordenbouw bekabeling schakelkasten

Bordenbouw en bekabeling van schakelkasten

Dankzij onze jarenlange ervaring in onze afdeling bordenbouw leveren wij heel veilige bekabelde elektriciteitsborden af. Dankzij de communicatieve samenwerking tussen tekenaar, technieker en bordenbouwer maken we voor elke situatie een bord op maat dat voldoet aan de voorgeschreven veiligheidsvoorschriften.

automatisering plc-regelingen plc-sturingen

Automatisering, PLC-sturingen en PLC-regelingen

Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten automatisering: automatiseren van machines, automatiseren van productieprocessen, diverse sturingen en regelingen, automatisering met drukknoppen (elektrotechnisch), PLC’s of computergestuurde regelingen.

verlichting

Verlichting en relighting

Verlichting is alles voor het interieur, zowel thuis, op kantoor als in uw winkel. Licht bepaalt de sfeer, licht onderstreept of verhult … In samenwerking met onze leveranciers maken wij voor u een aangepaste lichtstudie afhankelijk van het gebruik van het lokaal. We hebben tal van realisaties in de privé-sector, kantoorgebouwen, industrie, winkels, musea, ...