toegangscontrole

Toegangscontrole

Het Access Easy Control System (AECS) van Bosch is een krachtig toegangscontrolesysteem met webfunctionaliteit dat speciaal ontwikkeld werd voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het systeem combineert op een unieke manier de functionaliteit van een webserver met die van een krachtig beveiligingssysteem.

Doordat het systeem zich laat beheren via de webbrowser (128 bit SSL beveiligd), is er geen installatie van software nodig en kan men het systeem bedienen via PC, MAC of LINUX platformen.

AECS helpt de ondernemer niet alleen om zijn gebouwen te beveiligen, maar ook om zijn beveiligingssysteem met een ongekend gemak te beheren.

Het systeem heeft geavanceerde beveiligingsfuncties om u en uw veiligheidsmensen in staat te stellen het systeem gemakkelijk op te bouwen en te beheren.

Het is veelzijdig en kan op maat van het bedrijf gemaakt worden, of het nu gaat om één gebouw of meerdere gebouwen, van 1 tot 320 deuren.

Met Bosch AECS bent u er zeker van dat uw bedrijfsgebouwen, waar deze zich ook bevinden, gecontroleerd en bewaakt worden.