dobiss domotica

Dobiss domotica

Met de domoticasystemen van Dobiss regelt u de verlichting, alarmsystemen, audio- en videoapparatuur, verwarming, rolluiken, poorten, enz.  En dit alles met één druk op de toets.  Door onze eerste installatie in 1990 behoren we dan ook tot de pioniers van domotica-installateurs.

Domotica Dobiss Ambiance Pro

Dobiss Ambiance PRO is een systeem dat kan meegroeien met uw behoeften. De basis van de moderne elektrische installatie is Dobiss Ambiance PRO. Dit biedt je al veel meer mogelijkheden dan de conventionele elektrische installatie.

Domotica Dobiss NXT

Met DOBISS NXT haalt u méér in huis: temperatuurzones, audiozones & condities. Verder ook meer scenario’s en meer automatisaties. Met deze 100% web-based mastermodule hebben we ons klaargemaakt voor de toekomst. Een gratis DOBISS cloud-account maakt het mogelijk de installatie van eender waar (indien internet beschikbaar) te gaan beheren, bedienen of consulteren. U hoort het goed, u heeft geen software meer nodig. Via eender welke webbrowser surft u gewoon vanaf uw laptop of tablet naar uw NTX account.

Gebruiksvriendelijke interface

Ten volle genieten van de vele mogelijkheden en de veiligheidsvoorzieningen. Niet alleen kan de controle worden bediend door drukknoppen (merk onafhankelijk), met een Dobiss Evolution systeem kan u ervoor opteren alles te bedienen met je eigen smartphone of tablet (iPhone, iPad of gelijkwaardig), van binnen- of buitenshuis! Waarom zou je willen opstaan ​​vanuit uw comfortabele stoel om de verlichting aan te passen of de verwarming een beetje bij te draaien?

Wenst u meer informatie over domotica?