Wie zijn wij?

Wij zijn een stabiele, dynamische, nog steeds groeiende firma gespecialiseerd in 4 pijlers: algemene elektriciteitswerken, databekabeling, domotica en beveiliging.

Naast veel ervaring in algemene elektriciteitswerken in grotere projecten (scholen, winkels, horeca, sporthallen, woonzorgcentra, appartementsgebouwen, industriële gebouwen etc.) hebben wij ook expertise in domotica, toegangscontrole, databekabeling, alarmsystemen, brandbeveiliging, camerabewaking etc. Hierdoor kunnen wij meedenken om een oplossing op maat te vinden die beantwoordt aan de specifieke noden van de klant.  Zo kunnen wij een totaaloplossing aanbieden.  Wij doen echter ook kleinere projecten, zowel nieuwbouw als renovatie, en ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een herstelling of keuring. Verder beschikken we over een eigen offertedienst en tekenbureel. Onze klanten kunnen ook een beroep doen op onze permanentiedienst voor dringende interventies.

Een aantal van onze realisaties kunt u zien op onze website onder “recente nieuwsberichten”.

Op dit moment stellen wij zo’n 35 vaste medewerkers te werk.

De Jonge elektriciteitswerken is gestart als familiebedrijf in 1945 (Zie Historiek).  Sinds 2016 maken we deel uit van de ATS groep te Merelbeke. Zij maken op hun beurt deel uit van het grote Franse EDF Luminus concern.  Hierdoor wordt er nog meer technische know-how samengebracht en kunnen we in de groep een beroep doen op andere expertise en vakkennis. Ook is ons aankoopbeleid gecentraliseerd.

We zitten in een sector die continue in beweging is. Als bedrijf hechten wij veel belang aan de menselijke factor. Als team bepalen onze mensen het succes van ons bedrijf. Dat wil zeggen dat ‘de juiste persoon op de juiste plaats’ zeer belangrijk is. Onze selectieprocedure is dan ook grondig, zodat een samenwerking tussen ons en de nieuwe kandidaat optimale kansen biedt om voor beide partijen een win-win situatie te worden. Wij gaan voor langetermijnrelaties zowel met onze personeelsleden als met klanten en leveranciers. Voor eventuele vacatures kunt u op onze pagina “vacatures” kijken.