Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

De Jonge Luc NV is een erkende en gespecialiseerde installateur van diverse alarmsystemen, beveiligingscamera’s en toegangscontrole. Van eenvoudige toepassingen voor particulieren tot complexe installaties voor KMO’s, kantoorgebouwen, winkelcomplexen en de industrie.

Wij zijn INCERT gecertificeerd.

inbraakbeveiliging incert

Incert-gekeurde alarmsystemen

Gebruiksvriendelijke alarmsystemen voor woningen, appartementen, kantoren en KMO's. De detectoren kunnen draadloos of bekabeld worden aangebracht.

Wanneer je kiest voor INCERT-gekeurde alarmsystemen, dan kies je voor een installateur, een alarmsysteem en een alarmcentrale waar je het volle vertrouwen in hebt. INCERT is dus als het ware een beveiligingsketen waarbij de schakels elkaar versterken.

Geen maandelijkse kosten!

inbraakbeveiliging niet-incert

Niet-incert-gekeurde alarmsystemen

Wanneer je verzekeringsmaatschappij geen verplichting oplegt om een INCERT-gekeurd alarmsysteem te plaatsen, kan je kiezen voor een niet-INCERT-gekeurde installatie. Zo bespaar je op het materiaal, terwijl je bij ons toch verzekerd blijft van een professionele plaatsing en dienst-na-verkoop.

Ook hier kan je kiezen voor een draadloos alarmsysteem, een bekabeld alarmsysteem of een hybride alarmsysteem.

Geen maandelijkse kosten!

monitoring

Monitoring

Alarmsystemen en camerabewaking met monitoring voor een professionele beveiliging van goederen, personen en industriële processen op maat van de klant.