Weer een nieuwe Mc Donald’s open!

Vandaag gaat er weer een nieuwe Mc Donald’s open in België, namelijk in Eghezee, in de provincie Namen.  De teller van het aantal Mc Donalds’s restaurants in België staat ondertussen al goed boven de 100. Zowel in het Franstalige gedeelte  als in het Vlaamstalige gedeelte is er nog groeimarge en wordt er nog altijd gezocht naar mogelijkheden om nieuwe restaurants te openen.

Dit jaar hebben we terug meegewerkt aan een tiental nieuwe Mc Donald’s, en aan een aantal ‘remodels’, hetgeen betekent dat er een upgrade plaatsvindt van de bestaande Mc Donald’s.  Het is altijd een uitdaging om de strakke deadline te behalen, maar mede omdat er met een vast team aan onderaannemers gewerkt wordt, lukt dit telkens weer.

Wij zijn heel fier om deel te mogen uitmaken van het sterke team van leveranciers dat telkens weer voor Mc Donald’s mag werken. Onze samenwerking startte in juni 1994, dus volgend jaar zal het 30 jaar zijn dat wij samenwerken. Wij stellen dan ook alles in het werk om het vertrouwen van Mc Donald’s waard te blijven. We blijven dan ook mee creëren aan oplossingen die inspelen op de noden om de steeds complexer wordende digitale omgeving te vereenvoudigen en de vraag naar duurzaamheid (besparing op energiekosten en groenere energie/kleinere voetafdruk) te ondersteunen.