ATS Kruisem, de Rolls Royce van de bordenbouw: een nieuw alarmsysteem

Onlangs mochten wij het bestaande alarmsysteem van onze “zusterfirma” ATS Kruisem ombouwen naar een moderner systeem.

Het nieuwe systeem bestaat uit een hoofdcentrale en 2 subcentrales aangezien het gaat om een gebouw van +/- 5000m². 

Het systeem bestaat uit een +/-  50 zones, 4 klavieren, 3 binnensirenes, 1 buitensirene en een IP module waarmee de doormelding gebeurt naar de meldkamer en men kan gebruik maken van de app om het systeem te bedienen. Via de app kun je ook de stattussen consulteren en meldingen krijgen.

Ook de brandcentrale (brandcontact en storingscontact) en het toegangscontrolesysteem werden gekoppeld met onze centrale.

Uniformisering op het vlak van beveiliging

Er werd gekozen voor De Jonge Luc NV omdat we in de groep zitten maar ook omdat men niet meer tevreden was van de vorige installateur inzake depannages. De wachttijd was daar blijkbaar zeer lang.

Alle alarmsystemen van alle dochterbedrijven in de hele groep zullen binnen aanzienlijke tijd vervangen worden door eenzelfde systeem door het team beveiliging van De Jonge Luc NV.
Op deze manier krijgen we uniformiteit in de groep inzake inbraakdetectie.

Het voordeel is ook dat wij vanop afstand kunnen inloggen en eventuele problemen vanop afstand kunnen oplossen.  Als u ook van deze voordelen gebruik wenst te maken, of meer info wilt hebben over wat er bij u mogelijk is, contacteer ons dan gerust.