Waarom uw woning beveiligen?

Het aantal woninginbraken blijft nog stijgen. Er worden meer dan 200 inbraken per dag gepleegd. Dat is niet weinig. De kosten kunnen hoog oplopen en het onveilig gevoel dat dit met zich meebrengt, is vaak blijvend.

Preventie vormt ongetwijfeld één van de belangrijkste middelen om dit te voorkomen. Wij moeten dus slim zijn en het de dieven moeilijk maken. We moeten de dieven afschrikken. Dat doen we best door een alarmsysteem al dan niet gecombineerd met camerabewaking.

Zeg ook “neen” tegen inbraken! Vraag meer informatie aan over hoe u uw woning of onderneming kunt beveiligen, rekening houdend met uw specifieke noden en wensen via info@dejongeluc.be.

Wacht niet tot er ‘eerst een dief over de vloer geweest is’ om over te gaan tot een alarmsysteem. Dan is het onheil al geschied en dat onveilige gevoel en het ‘plaatje’ dat alles overhoop gehaald is en er in uw privéspullen gesnuffeld is, raakt u niet gemakkelijk meer kwijt.
Zo gaan we samen de strijd aan tegen woninginbraken of inbraken in ondernemingen.

De investeringsaftrek voor bedrijven blijft behouden: De uitgaven gedaan voor de nieuwe investeringen in beveiliging, mogen gedeeltelijk in mindering worden gebracht van de belastbare inkomsten van de onderneming. Dit geldt helaas niet meer voor particulieren.