Wilt u ook een veilig(er) gevoel ?

Met de terreuraanslagen is het woord ‘veiligheid’ meer dan ooit actueel.   We kunnen niet alles voorkomen, maar we kunnen wel de nodige voorzorgsmaatregelen nemen.  Wist u dat maar liefst 50 procent van de inbraken gebeuren tijdens de maanden oktober tot en met februari ?  Dit zijn de zogenaamde ‘donkere maanden’.  Maar natuurlijk gebeuren er ook in de zomer inbraken (ramen staan vaker open, mensen gaan in verlof en het huis is onbewaakt etc.).   Reden genoeg dus om een betrouwbaar alarmsysteem te laten installeren.

Wat u dierbaar is, wilt u natuurlijk beschermen en veilig houden. Zeker als u weet dat er  meer dan 75.000 inbraken in België per jaar plaatsvinden ! (en dat zijn dan nog maar alleen die inbraken die effectief gemeld worden, en dit cijfer bevat ook niet de pogingen tot inbraak).
Kies daarom voor gemoedsrust door een eenvoudig of meer complex alarmsysteem te laten installeren voor uw woning, winkel of bedrijf.

Camera’s:
Geen enkel bedrijf kan nog zonder een degelijke beveiliging of bewaking tegenwoordig.
Een systeem dat gebruiksvriendelijk is en dat de mogelijkheid biedt om beelden uit het verleden te raadplegen is onmisbaar geworden.
Op deze manier kunt u tijdens uw afwezigheid toch een oogje in het zeil houden via uw PC, Smartphone of tablet.

Wij hebben de juiste oplossing voor u !

Wij kijken met u naar uw noden en wensen en doen een voorstel op maat.  Met onze camera’s en de gebruiksvriendelijke beveiligingssoftware heeft u een perfect een overzicht van wat er zich binnen uw bedrijf afspeelt of ook wat er gebeurd is in het verleden.
U kunt de beelden ook raadplegen van op afstand mits internetverbinding, via pc, tablet of smartphone.

Ook ’s nachts ?
Ja, een camera is bijna overal inzetbaar, zowel overdag als ‘s nacht kunnen opnames gemaakt worden.  Dit zowel binnen als buiten. 

Rookmelders.
We herhalen ook graag nog even dat er wettelijke regels zijn om rookmelders te plaatsen in huurwoningen etc.  Deze rookmelders moeten voldoen aan bepaalde wettelijke normen. Ook deze kunnen wij leveren.

Wij werken voor beveiliging met het gamma van Bosch en zijn een Bosch Certified Partner voor inbraak.
Wij zijn INCERT gecertificeerd, hetgeen onder andere wil zeggen dat je een korting kunt bedingen op je brandverzekeringspremie als je een installatie hebt die INCERT gecertificeerd is.

Zoals u ziet, kunnen wij u een waaier van mogelijkheden aanbieden, volledig aanpasbaar aan uw specifieke wensen en situatie.  Neem snel contact met onze beveiligingsspecialist op voor een offerte.