Elektriciteitswerken - Beveiliging - Domotica - Databekabeling

Nieuws

Project Louisalaan 430

Wij stonden in voor de elektriciteit in heel het gebouw, de buitenverlichting, de sturing van de verlichting van de parkeergarage (licht op groen, op rood), toegangscontrole, branddetectie en videofonie. In een aantal appartementen installeerden wij ook inbraakbeveiliging. Verder zijn de appartementen uitgerust met traditionele schakelingen maar ook met geavanceerde domotica van het merk Niko Home Control.  

Lach eens naar de camera

Wegens de recente verandering op dit gebied, willen wij hierbij informeren over deze wijzigingen en de linken doorgeven voor verdere informatie. 
Gezien de impact ervan op het privéleven liet de regering de Camerawet gelijktijdig met de Verordening inzake Gegevensbescherming (GDPR) op 25 mei in werking treden.
Ongeacht of u een camerabewakingssysteem gebruikt aan de ingang van uw woning, in een supermarkt, of zelfs op een industriële site, let op! Vanaf 25 mei 2018 traden de wijzigingen met betrekking tot het gebruik van bewakingscamera's in werking. 

Permanentie deze zomer

Zoals voorgaande jaren zullen wij niet sluiten tijdens het bouwverlof en blijven wij bereikbaar voor ons clienteel.  Wel werken wij op verminderde kracht daar er heel wat medewerkers in verlof zijn.
 
We geven onze mensen ook de tijd om hun batterijen weer op te laden.
 
Voor dringende herstellingen of problemen met alarmsystemen kunt u ons steeds bereiken op het nummer 054 317 317.
 

ATS RUN te Merelbeke

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de ATS Groep weer hun befaamde ATS RUN. Dit evenement vond plaats op zondag 24 juni 2018 in het centrum van Merelbeke, met start en aankomst in de Sporthal Ter Wallen te Merelbeke.
Er was ook weer een team van De Jonge Luc NV present.  Er waren zeer veel lopers én supporters aanwezig.   De opbrengst ging naar drie verschillende goede doelen.
Proficiat aan de lopers en aan de vrijwilligers die dit evenement weer in goede banen geleid hebben. 

Nieuwe regeling permanentiedienst

Door ons steeds aangroeiend cliënteel hebben we beslist om de taak van de permanentie niet meer voor 90% van het jaar op dezelfde schouders te laten rusten, maar deze te verdelen over meerdere deskundige techniekers.  Bovendien is het zo dat sinds we in december een nieuwe telefooncentrale hebben geïnstalleerd, u niet meer op een antwoordapparaat terechtkomt als u ons algemeen nummer vormt (054 317 317).  Tijdens de werkuren komt u nu op de receptie van de ATS Groep terecht, die u dan doorverbindt naar de juiste persoon.  Buiten de werkuren komt u terecht bij een callcenter die u de technie

Beveiligingsnieuws

Veiligheid blijft een actueel thema.   We kunnen niet alles voorkomen, maar we kunnen wel de nodige voorzorgsmaatregelen nemen of  camera's zetten zodat we kunnen terugsporen wat er gebeurd is.  De 'donkere maanden' zijn bijna achter de rug, maar nu komen de zomermaanden er bijna aan. Het lijkt misschien een veiligere periode omdat het langer licht is, maar toch gebeuren er ook veel inbraken (ramen staan vaker open, mensen gaan in verlof en het huis is onbewaakt etc.).  Reden genoeg dus om een betrouwbaar alarmsysteem/camerabeveiliging te laten installeren.  

School 'De Brug' te Ternat

Dit betreft de renovatie van een school in Ternat, waar we instonden voor de verlichting, de brandcentrale, inbraakcentrale, databekabeling, aansturing en plaatsing rookkoepel en de sturing van de schoolbel. Wij werkten hierbij voor hoofdaannemer Mevaco. 

Lotus Candelaershuys te Ukkel

Dit is een ontmoetingscentrum met een kleine concertzaal in Ukkel.  Wij stonden in voor de gewone verlichting maar ook werd er RGB sturing geplaatst met veel ledstrips, theaterspots, gekleurd licht etc.  Verder installeerden we er een brandcentrale, parlofonie, toegangscontrole en een alarmsysteem. Wij werkten samen met hoofdaannemer Troubleyn om dit project te realiseren.

Pagina's

FR | EN

Dringende interventie?

Offerte aanvragen

Wil u meer informatie of een offerte? 

Contacteer ons op het telefoonnummer

054 317 314

Vraag hier uw offerte